Notamus

Uitgever: Larcier

Notamus is een publicatie van de Juridisch Pijler van FEDNOT die twee keer per jaar verschijnt en voorbehouden is aan de leden van het notariaat.
Notamus wil een aanvulling zijn op de informatie die via Notarius en het e-notariaat wordt verspreid - een vlot leesbaar tijdschrift dat

de weerspiegeling is van een beroep in volle evolutie.
Sinds enkele jaren is Notamus ook consulteerbaar voor studenten in de rechtsbibliotheken van de Belgische universiteiten.

Redactie
Redactieraad:
- Hilde Jacobs, Directeur Juridische Pijler FEDNOT
- Verantwoordelijke Documentatie & Informatie FEDNOT

Verantwoordelijke uitgever:
- FEDNOT
Het abonnement is voorbehouden aan de leden van het notariaat.
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 405,40 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.