Het Fiscaal Weekoverzicht

Uitgever: Larcier Business

Sinds 1996 publiceert de website "FiscalNet" wekelijks artikels over de fiscale evolutie in België, zowel op federaal en regionaal niveau alsook de implicaties op Europees niveau.

De artikels zijn kort en krachtig en worden geschreven door vooraanstaanden. Zelfs

rechtbanken en hoven verwijzen geregeld naar deze artikels.

Zo ontstond het idee om een papieren versie te maken. Het Fiscaal Weekoverzicht bestaat uit artikels en enkele "weetjes van de redactie". Dit zijn interessante vragen die door de FiscalNet gebruikers aan de redactie gesteld worden.

Dankzij Het Fiscaal Weekoverzicht beschikt u over actuele en bruikbare informatie waardoor u tijd wint en over argumenten beschikt om uw dossiers te staven
.

Dit tijdschrift bestaat ook in het Frans (La semaine fiscale).


Redactie

Hoofdredacteur

  • Emile Masset : Hoofdredacteur

Prijs enkel papier
€ 327.00 (BTW excl.)
Prijs enkel online
€ 327.00 (BTW excl.)
Prijs papier+online
€ 490.50 (BTW excl.)
Prijs BTW excl. voor een abonnement/gebruiker. Om het tijdschrift te kunnen raadplegen op Jurisquare is een abonnement op de digitale versie en een abonnement op www.stradalex.com nodig. info@stradalex.com
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 399,41 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.