Handboek personenbelasting 2018-2019

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

Dit handboek benadert gestructureerd en op een originele manier de materie van de personenbelasting zoals van toepassing na de zesde staatshervorming. Er wordt zowel aandacht besteed aan het standpunt van de fiscale administratie als aan de interpretatie die men terugvindt in de fiscale

rechtspraak. Het handboek kan op verschillende niveaus worden gelezen naargelang de behoeften van de lezer. Naast een overzichtelijke omschrijving van de basisregels en basisstructuur wordt zo veel mogelijk ook meer gedetailleerde informatie gegeven.
Het boek geeft een duidelijk antwoord op klassieke vragen zoals: wat is het toepassingsgebied van de personenbelasting, wat zijn de onroerende, roerende, beroeps- en diverse inkomsten en hoe wordt de personenbelasting berekend? Het belangrijkste aspect bij de berekening van de personenbelasting is de toepassing van de verschillende belastingverminderingen.
Deze unieke benadering maakt het handboek interessant als studieboek voor het hoger onderwijs en als referentiewerk voor praktijkmensen die regelmatig in aanraking komen met de dagelijkse toepassing van de personenbelasting.


Druk
1
Datum
september 2018
ISBN
9789400009356
Aantal pagina's
852
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 80.19 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 80.19 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten